Sprookjesachtige namen op 4e editie van Fairytale Festival

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Sprookjesachtige namen op 4e editie van Fairytale Festival

Fairytale Festival in Kaatsheuvel presenteert zich komend seizoen in een nieuwe gedaante. Op vrijdag 11 mei opent het festival de poorten voor een tweedaagse aflevering op een nieuwe locatie. Stukje bij beetje wordt ook steeds meer bekend over de line-up. Enkele klinkende namen zijn al gepresenteerd. Het gaat o.a. om Adaro, Billy The Kit, Puinhoop Kollektiv, Tom & Jame en Phuture Noize. 

De 4e editie van Fairytale Festival vindt plaats op een terrein aan de Erasstraat. Dat ligt hemelsbreed nog geen kilometer van de vorige locatie. Vorig jaar was Fairtytale Festival uitverkocht, met 4.000 bezoekers. Dit jaar hoopt het festival over 2 dagen 6.000 bezoekers te ontvangen.

Fairytale Festival

Gatekeeper Friday

Op vrijdagavond 11 mei zal Fairtytale Festival om 19:00 uur openen met de zogeheten Gatekeeper Friday. De programmering bestaat daar uit hardstyle en freestyle. Op het affiche staan Darkraver, Dr. Rude, Francois, Outsiders en Jason Payne.

Ook de bekende Teagarden zal die avond al open zijn, voor een keur aan feestmuziek. De openingsavond duurt tot middernacht.


Volg TIOH op Facebook:


De zaterdag ook, maar het programma start dan al om 13:00 uur. De hoofddag zal dit jaar in het teken staan van een geheel nieuw thema. Dat wordt binnenkort bekendgemaakt.

Line-up

Met 4 stages is er muzikaal gezien voor ieder wat wils. Vanaf de mainstage zal wat meer mainstream worden gedraaid dan voorgaande jaren. The Boy Next Door, Puinhoop Kollektiv, Tom & Jame en Billy The Kit zijn enkele klappers op de mainstage.

The Gatekeeper mocht dan afgelopen oud en nieuw niet doorgaan als indoor-debuut in Tilburg, het brengt ook dit jaar weer de grootste hardstyle-acts naar Kaatsheuvel. Dat lijstje begint al redelijk compleet te worden met namen als Adaro, Phuture Noize, Deetox, D-Sturb, PRDX, Rebelion, Keltek en Prefix & Density.

The Teagarden (foto onder) zal op zaterdag lekkere urban draaien. En in The Wishing Well kan elk nummer aangevraagd worden dat je als bezoeker begeert.

Zie ook: Fairytale Festival wil meer zijn dan zomaar een feestje <<

Fairytale Festival


Voorverkoop Fairtytale Festival

De voorverkoop van Fairytale Festival 2018 start op 24 januari om 20:00 uur. Dat loopt via www.fairytale-festival.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

IN BEELD: Fairytale Festival 2019

Afgelopen weekend veranderde de altijd al zo sprookjesachtige omgeving van Kaatsheuvel weer in een festivalterrein. De vijfde verjaardag van...

IN BEELD: Fairytale Festival 2018

Editie nummer 4 van Fairytale Festival zit er alweer op. Voor het eerst was het sprookjesachtige evenement in Kaatsheuvel...