dinsdag, oktober 3, 2023

Frequencerz & LNY TNZ op Fairytale Festival, Sephyx maakt anthem

-

Home » Biki90 » Frequencerz & LNY TNZ op Fairytale Festival, Sephyx maakt anthem

Het nieuwe sprookje van Fairytale Festival krijgt steeds meer vorm. Met Frequencerz en LNY TNZ zijn twee grote namen toegevoegd aan de line-up van de 3e editie van het festival in Kaatsheuvel. 

La Fuente en Charlie Ray waren de eerste house-acts die uit de koker van Blue Ocean Events rolden. Eerstgenoemde stond twee jaar geleden en vorig jaar ook op de mainstage. Tilburger Charlie Ray zien we dit jaar voor het eerst terug in de line-up. Ook Mightyfools, Pep & Rash, Robin Riccio en Steroidz zijn aan het lijstje toegevoegd. Met LNY TNZ staat een zeer veelzijdige act op de mainstage.

The Gatekeeper

Demi Kanon, Delete, Dailucia en Voidax werden als eerste hardstyle-acts aangekondigd. Delete knalde vorig jaar ook al op Fairytale Festival. Demi Kanon, Dailucia en Voidax debuteren in Kaatsheuvel.

Dit jaar staan Requiem en Regain back2back op Fairytale Festival. Ook Prefix & Density en rising star Sephyx van Dirty Workz staan in The Gatekeeper. Later is ook Frequencerz aan de line-up toegevoegd.

Sephyx is dit jaar verantwoordelijk voor het anthem van Fairytale Festival. De track heet Tree of Life en zal worden uitgebracht op Dirty Workz.

Groei Fairytale Festival

Na een succesvol debuut in 2015, zette de organisatie vorig jaar flinke stappen. Grote namen als Sick Individuals en Warface werden geboekt, het aantal bezoekers steeg en er kwam een heuse eindshow op de mainstage.

In een uitgebreid interview met This Is Our House sprak de organisatie haar ambitie uit om door te groeien naar een festival waar niemand in Brabant (en omstreken) nog omheen kan.

De vooruitzichten zijn vooralsnog goed. Al snel waren de early bird tickets voor de 3e editie uitverkocht. De reguliere tickets gaan maandag 20 februari om 20:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost 32,50 euro.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...