vrijdag, maart 5, 2021
Home Music House Frequencerz & LNY TNZ op Fairytale Festival, Sephyx maakt anthem

Frequencerz & LNY TNZ op Fairytale Festival, Sephyx maakt anthem

-

Het nieuwe sprookje van Fairytale Festival krijgt steeds meer vorm. Met Frequencerz en LNY TNZ zijn twee grote namen toegevoegd aan de line-up van de 3e editie van het festival in Kaatsheuvel. 

La Fuente en Charlie Ray waren de eerste house-acts die uit de koker van Blue Ocean Events rolden. Eerstgenoemde stond twee jaar geleden en vorig jaar ook op de mainstage. Tilburger Charlie Ray zien we dit jaar voor het eerst terug in de line-up. Ook Mightyfools, Pep & Rash, Robin Riccio en Steroidz zijn aan het lijstje toegevoegd. Met LNY TNZ staat een zeer veelzijdige act op de mainstage.

The Gatekeeper

Demi Kanon, Delete, Dailucia en Voidax werden als eerste hardstyle-acts aangekondigd. Delete knalde vorig jaar ook al op Fairytale Festival. Demi Kanon, Dailucia en Voidax debuteren in Kaatsheuvel.

- Advertisement -

Dit jaar staan Requiem en Regain back2back op Fairytale Festival. Ook Prefix & Density en rising star Sephyx van Dirty Workz staan in The Gatekeeper. Later is ook Frequencerz aan de line-up toegevoegd.

Sephyx is dit jaar verantwoordelijk voor het anthem van Fairytale Festival. De track heet Tree of Life en zal worden uitgebracht op Dirty Workz.

Groei Fairytale Festival

Na een succesvol debuut in 2015, zette de organisatie vorig jaar flinke stappen. Grote namen als Sick Individuals en Warface werden geboekt, het aantal bezoekers steeg en er kwam een heuse eindshow op de mainstage.

In een uitgebreid interview met This Is Our House sprak de organisatie haar ambitie uit om door te groeien naar een festival waar niemand in Brabant (en omstreken) nog omheen kan.

De vooruitzichten zijn vooralsnog goed. Al snel waren de early bird tickets voor de 3e editie uitverkocht. De reguliere tickets gaan maandag 20 februari om 20:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost 32,50 euro.

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

House en techno in maart: De tips van Mark van Bergen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....