maandag, december 4, 2023

Intents Festival maakt volledige line-up van de zaterdag bekend

-

Home » Algemeen » Intents Festival maakt volledige line-up van de zaterdag bekend

We kruipen langzaam naar het festivalseizoen toe en dus druppelen steeds meer line-ups binnen. Intents Festival kondigde al de nodige namen aan, maar nu is de volledige line-up van de zaterdag bekendgemaakt. Verdeeld over maar liefst acht area’s komt de crème de la crème van de hardere stijlen naar Oisterwijk toe. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van de jubileumeditie. 

Intents Festival pakt in het eerste weekend van juni flink uit voor de 15e editie. ‘The Ultimate Celebration’ is het thema van het driedaagse festival in Oisterwijk. Vrijdag tijdens de preparty kunnen bezoekers dus losgaan in drie verschillende area’s. Digital Punk heeft voor zijn Unleashed-hosting onder meer Phuture Noize, Warface (Heavy Artillery), D-Block & S-te-Fan, Adaro, Myst en Frequencerz uitgenodigd. Het populaire raw hardstyle-label Gearbox neemt een groot deel van de inboedel mee voor een knallende hosting.

Dynamite (hardcore) vs. Outrageous!, de derde area op vrijdag, kent een even opvallende als diverse line-up op vrijdag. Zo zien we Da Tweekaz (hardstyle) terug, maar bijvoorbeeld ook N-Vitral (hardcore).

Hostings

Opnieuw host Partyraiser zaterdag de hardcore-area. D-Sturb en Radical Redemption zijn verantwoordelijk voor de hosting van de indoor mainstage. Daarnaast is ook bekend dat LNY TNZ op zondag wederom de indoor mainstage host. Destructive Tendencies host die dag de hardcore-area.

Zo zien we op zaterdag onder anderen Frequencerz, B-Front vs. Phuture Noize, D-Block & S-te-Fan, Partyraiser vs. Dr. Peacock, Act of Rage en Mental Theo terug. Alle namen van de zaterdag vind je hier.

Intents Festival 2018 line-up zaterdag

Enkele namen op zondag zijn Blademasterz, Ransom, Mark with a K, 2-Sidez en Dana. Alle namen die tot nu toe bekend zijn gemaakt voor de zondag, vind je hier. De komende periode rollen nog meer namen uit de koker.

Zoals de meeste festivals begon Intents Festival als klein evenement. Binnen een paar jaar nam het festival serieuze vormen aan. Sinds 2009, toen voor het eerst met thema’s werd gewerkt, kun je niet meer om Intents heen.

Intents Festival 2018

Thema’s Intents Festival

Thema’s als ‘The Ultimate Universe’ (2010), ‘The Magical Mystery’ (2011), ‘Control Our Nature’ (2012) en meer recent ‘It’s All In The Game’ (2016) en ‘Circus of Insanity’ (2017) spraken tot de verbeelding. Deze thema’s (waarin het festival zo uitblinkt) lijken in 2018 samen te komen tijdens de viering van het 15-jarig jubileum.

We citeren: “Dames en heren, we nodigen jullie uit voor ons universum van wonderlijke waanzin. Stap in de achtbaan der krankzinnigheid, voor een rit langs verloren schatten, tijdloze mysteries en ontelbare onvergetelijke herinneringen die we samen hebben gedeeld tijdens 15 jaar Intents Festival.”

Intents Festival 2018

IntentsCity

Intents Festival wordt georganiseerd op 1, 2 en 3 juni 2018. Het nieuws over de hostings en de line-up laat nog even op zich wachten. Wel is duidelijk IntentsCity, de festivalcamping, opnieuw voor duizenden die hards geopend zal zijn. Vorig jaar bleven maar liefst 6500 bezoekers overnachten. Op vrijdag zal er wederom een preparty zijn in 3 area’s.

De kaartverkoop startte in januari. Een beeldverslag van de editie in 2017 vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Hardstyle tips in mei 2022: Deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....