dinsdag, november 24, 2020
Home Music House Joris Voorn komt met eigen Spectrum-avond naar 013

Joris Voorn komt met eigen Spectrum-avond naar 013

-

Dj/producer Joris Voorn komt met zijn eigen concept Spectrum naar Poppodium 013 in Tilburg. Op zaterdag 25 november treedt de geboren Brabander aan in de grote zaal. Hij neemt zijn collega’s Andhim en Park & Sons mee.

 

Spectrum is een internationaal reizend nachtconcept waarop het volle muzikale palet van Joris Voorn tot uiting komt. Vorig jaar bracht This Is Our House de primeur over de avond, die ook nog een radioshow heeft gekregen inmiddels.

- Advertisement -

De eerste editie was begin 2017 in De Marktkantine in Joris’ woonplaats Amsterdam. Die werd gevolgd door shows in onder meer The Albert Hall in Manchester, Faust in Parijs en Village Underground in Londen.

Joris Voorn Spectrum

Tilburg

Joris nodigde daarop ook artiesten uit een breed muzikaal spectrum uit. Onder anderen collega’s als Maya Jane Coles, Dusky en Aiden Doherty waren te gast op de eerste edities.

Voor 013 in zijn voormalige woonplaats Tilburg heeft hij zijn keuze laten vallen op Andhim en Park & Sons.

“Op één en dezelfde avond willen we een brede muzikale evolutie neerzetten”, vertelde Joris ons vorig jaar op ADE over Spectrum.

Meer info en tickets via de eventpage.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...