dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeNieuwsA State of Trance 1000 begint met een week lang trance classics

A State of Trance 1000 begint met een week lang trance classics

-

Al eerder schreven wij over de 1.000ste aflevering van de A State of Trance-radioshow. In de aanloop naar deze historische uitzending vindt er een countdown plaats van de 1.000 beste trance-nummers die ooit voorbij kwamen in de uitzendingen. Dat maakte Armin van Buuren afgelopen maandag bekend via social media. Op 14 januari om 22.00 (CET) begint het aftellen.

In november vorig jaar stemden liefhebbers op hun tien favoriete liedjes uit de radioshow. Van al die favorieten is nu een top-1000 gemaakt. De fans kunnen de uitzending van deze lijst volgen via de livestream die te bekijken is op onder andere YouTube en Facebook.

Op 21 januari eindigt de livestream met het draaien van de nummer één. Dat gebeurt in de 1.000ste episode van A State of Trance. In de extra lange uitzending, die al om 17.00 begint, belooft hij ook naar buiten te komen met details over de viering van deze mijlpaal, later dit jaar. Het volledige programma ziet er uit als volgt:

  • 14-01 22:00: Armin van Buuren live at ASOT 850 (Jaarbeurs, Utrecht)
  • 15-01 00:00: ASOT Year mixes 2004-2020
  • 16-01 10:00: ASOT Top 1000 Countdown (nrs. 1000-50 – klik hier voor de lijst)
  • 21-01 17:00: ASOT Episode 1000 (nrs. 50-1 – nog niet bekend), live vanuit de studio

A State of Trance is al bijna 20 jaar een begrip in de trance-wereld. Op 18 mei 2001 vond de allereerste uitzending van de wekelijkse radioshow plaats. Inmiddels is het programma te beluisteren in 84 verschillende landen via 100 verschillende radiozenders. Naar schatting 37 miljoen mensen luisteren er elke week naar, waarmee het een van de best beluisterde internationale radioprogramma’s is.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Bijzonder geïnteresseerd in de historie van de housemuziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires. Wil jij dat Erwin verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe trance of house releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Trance in november: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....