maandag, maart 1, 2021
Home Music House Een oerwoud vol beleving: Jungle Festival debuteert in Eindhoven

Een oerwoud vol beleving: Jungle Festival debuteert in Eindhoven

-

Een nieuw concept maakt haar entree op de Ijzeren Man in Eindhoven. Op zaterdag 9 september opent deze locatie namelijk haar deuren voor Jungle Festival. Een oerwoud vol beleving, waarbij creatieve concepten centraal staan. 

De Ijzeren Man wordt begin september omgetoverd tot een ware jungle. Door een samenwerking tussen de partijen REWIND, HERRIE MET GERRIE en DISCO SNOLLY, is dit concept geboren.

De organisatie van Jungle Festival focust zich puur op beleving. Het doel is om een jungle neer te gaan zetten met onder andere muziek, entertainment en acts. Een complete beleving, waarbij je oren en ogen tekort gaat komen.

- Advertisement -

Met maar liefst drie stages, is er voor ieder wat wils aanwezig in de jungle. Elke partij vormt een losse stam en heeft een eigen stage. REWIND zorgt voor de hits van vroeger en nu. In Gerrie’s Jungle zorgt HERRIE MET GERRIE voor de deep/tech/techno sound. Daarnaast neemt DISCO SNOLLY je mee terug naar de disco-hits van vroeger.


Jungle Festival

De allereerste editie van Jungle Festival vindt plaats op zaterdag 9 september op de Ijzeren Man in Eindhoven. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....