vrijdag, december 8, 2023

Een oerwoud vol beleving: Jungle Festival debuteert in Eindhoven

-

Home » Biki90 » Een oerwoud vol beleving: Jungle Festival debuteert in Eindhoven

Een nieuw concept maakt haar entree op de Ijzeren Man in Eindhoven. Op zaterdag 9 september opent deze locatie namelijk haar deuren voor Jungle Festival. Een oerwoud vol beleving, waarbij creatieve concepten centraal staan. 

De Ijzeren Man wordt begin september omgetoverd tot een ware jungle. Door een samenwerking tussen de partijen REWIND, HERRIE MET GERRIE en DISCO SNOLLY, is dit concept geboren.

De organisatie van Jungle Festival focust zich puur op beleving. Het doel is om een jungle neer te gaan zetten met onder andere muziek, entertainment en acts. Een complete beleving, waarbij je oren en ogen tekort gaat komen.

Met maar liefst drie stages, is er voor ieder wat wils aanwezig in de jungle. Elke partij vormt een losse stam en heeft een eigen stage. REWIND zorgt voor de hits van vroeger en nu. In Gerrie’s Jungle zorgt HERRIE MET GERRIE voor de deep/tech/techno sound. Daarnaast neemt DISCO SNOLLY je mee terug naar de disco-hits van vroeger.


Jungle Festival

De allereerste editie van Jungle Festival vindt plaats op zaterdag 9 september op de Ijzeren Man in Eindhoven. Kaarten zijn hier verkrijgbaar. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...