maandag, december 4, 2023

Kraftwerk naar Best Kept Secret festival met 3D-show

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Kraftwerk naar Best Kept Secret festival met 3D-show

De Duitse elektronische muziek-pioniers van Kraftwerk komen volgend jaar naar festival Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Op zaterdag 1 juni sluit de groep op het terrein van de Beekse Bergen met een speciale 3D-show het hoofdpodium af. 

 

Kraftwerk stond in de jaren ’70 aan de basis van de populaire elektronische muziek. De act vormde een grote trigger voor de producers van de eerste techno in Detroit. Ook artiesten als David Bowie, Daft Punk en Aphex Twin lieten zich beïnvloeden door het viertal uit Düsseldorf.

Vernieuwing blijft zich ondertussen manifesteren binnen Kraftwerk. Zo ook richting Best Kept Secret. Voor het optreden op de Beekse Bergen neemt de groep 25.000 3D-brillen mee.

Kraftwerk Best Kept Secret

Kraftwerk trad de laatste jaren weer steeds vaker op. Zo gaf de groep in 2013 onder andere een show in het Evoluon in Eindhoven.

Er komen nog veel meer mooie acts naar Best Kept Secret 2019, waaronder diverse met elektronische muziek. Zo is ook de Duitse DJ Koze van de partij.


Best Kept Secret

Vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2019. Kaarten zijn inmiddels in de verkoop.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Rups rukt op: Plaag voor festivals en bezoekers

Ruk-rups. Kutrups. Confettirups. De bijnamen zeggen al genoeg over een van de grootste anti-krachten voor festivals van dit moment....

Kraftwerk 3D: Geest van elektronica-pioniers alom present op BKS

Geen actuele, stadionwaardige pop-/rockband maar een 50 jaar oude electronica-act als ultieme headliner. Met een speciale 3D-show sloot het...