woensdag, december 6, 2023

Fenomeen Biki90-podium terug op Solar Weekend 2019

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Fenomeen Biki90-podium terug op Solar Weekend 2019

Naast bekende acts zoals De Jeugd Van Tegenwoordig en Len Faki bevestigt Solar Weekend vandaag de terugkeer van een oude bekende: Biki90, verantwoordelijk voor een aantal van de grootste (camping)feestjes van inmiddels 15 jaar Solar Weekend.

Het collectief uit Eindhoven host dit jaar één van de podia op het festivalterrein van het festival aan de Maasplassen in Roermond. Biki90 neemt de Bikibrandweer mee, de brandweerwagen die in 2014 ook dienst deed als podium, maar dit jaar ‘nog beter en nog groter’. Wie er op de line-up voor het podium staan wordt later bekend gemaakt.Net zoals Biki90 werd eerder Kamping Kitsch al aangewezen als grote feest-aanjager, maar dan voor de vrijdagavond op de Solar campsite. Voor dat feestje staan namen zoals Kamping Kitsch Club Soundsystem, Skoften Sloopservice en Keezus Christus op de planning.

Verder mogen bezoekers nu al uitkijken naar een silent disco en gasthostings in Solar’s 72-uurs Tent van Ploegendienst, Rewind, Smèrrig, The Village, Herrie Met Gerrie, Bontgenoten en Disco Topicana.

Built On Creativity

Naast muziek bestaat de line-up van Solar voor een groot deel uit creativiteit en kleine eventjes binnen het festival. De weekender begint al op donderdag en op deze dag trapt het festival letterlijk af met Solar’s eigen Jupiler League voetbalcompetitie op de camping. Daarnaast konden bezoekers zich eerder al inschrijven voor een trefbalcompetitie, en op de site belooft de organisatie opnieuw (beach)volley en een watergevecht. Creatievelingen die zelf een origineel concept willen neerzetten tijdens de weekender kunnen zich hier inschrijven.


Biki90 als podiumhost? Vorig weekend zette Biki90 samen met Cafe De Puinhoop een podium neer tijdens Brabants Verbond Dat ziet er zo uit:


Solar & Festival Transfer

Solar Weekend viert dit jaar zijn 15-jarige verjaardag van 1 t/m 4 augustus. Tickets haal je hier.

Festival Transfer verzorgt busreizen naar het festival, hier meer info en tickets.

Festival Transfer

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Bas Baetsen

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir,...