maandag, december 4, 2023

Ben Sims, Rebekah op debuut Wild Noize in Klokgebouw Eindhoven

-

Home » Genres » Techno » Ben Sims, Rebekah op debuut Wild Noize in Klokgebouw Eindhoven

RDST Events, een relatief nieuwe speler in de Nederlandse technoscene, maakt de stap naar het Klokgebouw in Eindhoven. Na 2 kleinere feesten in de Melkweg in Amsterdam vindt op 19 maart 2016 Wild Noize Techno Eindhoven plaats. AnD, Ben Sims, Rebekah, De Sluwe Vos en Luke Slater zijn enkele van de headliners.
Wild Noize


RDST Events startte als vriendengroep met het organiseren van illegale technofeestjes in Londen. De groep noemde zichzelf Noizebox, maar werd door het publiek al snel omgedoopt tot Wild Noize.

Eén van de oprichters kwam terecht in Amsterdam en organiseerde daar zijn eerste technofeesten. Herrezen als RDST Events, vonden de feesten al gretig aftrek onder de bezoekers van de Melkweg.

Nu is het Klokgebouw aan de beurt, waar Awakenings al langere tijd actief is met techno-events. Ook in Rotterdam komt een editie van Wild Noize, belooft de organisatie.

Technomekka

‘Het Klokgebouw is verweven met de elektronische muziekscene van Eindhoven en heeft zijn plek verdiend binnen de Nederlandse technoscene. Tijdens Wild Noize zullen de iconische fabriekshallen omgetoverd worden tot een underground technomekka’,  laat de organisatie weten op eventpagina.

Wild Noize vind plaats op 19 maart in het Klokgebouw in Eindhoven, de deuren gaan open om 22:00 en sluiten om 07:00. Daarna is er nog een record-after in Club Arcade, waardoor Wilde Noize in totaal 28 uur lang duurt.

Line-up

De line-up van Wilde Noize in het Klokgebouw is (vooralsnog) als volgt:

AREA ONE
AnD [live]
Ben Sims
Luke Slater
Octave One [live]
Rebekah
Rod Malmok

AREA TWO
Benny Rodrigues
Buurman & Buurman
De Sluwe Vos
Prunk
Wouter S.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Maandag in Effenaar: Debat van de Nacht met o.a. TIOH, Nachtburgemeesters en raadsleden

Maandag 14 maart is in de Effenaar in Eindhoven het Debat van de Nacht. Een gratis toegankelijk initiatief van...

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een...