dinsdag, november 24, 2020
Home Nieuws Ploegendienst Festival verhuist naar Galderse Meren in Breda

Ploegendienst Festival verhuist naar Galderse Meren in Breda

-

Het was even flink spannend, maar Ploegendienst Festival in Breda heeft in de Galderse Meren een nieuwe locatie gevonden. Ploegendienst Festival 2017 vindt daar op zaterdag 27 mei plaats.

Na het debuut bij het Haveneiland en de 2e editie op Breepark moet dit de permanente plek worden. En geef Ploegendienst eens ongelijk. Galderse Meren is het ‘Aquabest’ van Breda; een recreatieplas in de vorm van een hartje, omringd door natuur.

“Goed werk heeft tijd nodig. Eindelijk een werkvloer waar wij nooooit meer weg willen”, aldus de organisatie in haar typische tone of voice op haar Facebookpagina.

- Advertisement -

Ploegendienst Festival

Back 2 back

Want aan het creatieve concept van Ploegendienst verandert immers niets. Dj’s draaien in ploegen (back 2 back of zelfs back 2 back 2 back). Techno, house en disco domineren muzikaal, maar er zijn ook guilty pleasures en creatieve verrassingen.

Er zijn dit jaar niet minder dan 5 area’s, beter gezegd werkvloeren. De bouwplaats (house), De fabriek (techno), Lumberjack (deephouse), Guilty Pleasures en een nader bekend te maken area.


Ploegendienst Festival 2017

Tickets voor Ploegendienst Festival 2017 zijn te koop vanaf maandag 6 maart. Daarvoor, en voor meer info, check je de event-page.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...