maandag, december 4, 2023

Na thema nu ook line-up van Rebirth Festival 2017 bekend

-

Home » Algemeen » Na thema nu ook line-up van Rebirth Festival 2017 bekend

Het thema van Rebirth Festival, The Unexpected World, werd eerder al bekendgemaakt. Maar nu is ook de line-up van beide dagen wereldkundig gemaakt. 

Rebirth Festival

Rebirth Festival wordt op zaterdag 8 en zondag 9 april georganiseerd op de Raamse Akkers in Haaren. En wat in 2009 begon als een klein festival, is vandaag de dag uitgegroeid tot een volwaardig evenement in festivalland, zo schreven we eerder.

>> Zie ook: Gezelligheid kent geen tijd op Rebirth Festival <<

Op zaterdag treden meer dan 60 acts op, verdeeld over de 4 bekende area’s met hardstyle, raw hardstyle, early hardstyle en freestyle. Maar ook Rebirth groeit en daarom is een 5e area aan het evenement toegevoegd.

Hosting

Op zondag is er opnieuw een hosting op de mainstage. “Om onderscheidend te zijn ten opzichte van de zaterdag”, aldus de organisatie. B-Front host de Rebirth mainstage, de mannen van Puinhoop Kollektiv zijn traditiegetrouw verantwoordelijk voor de hosting van de house-area. Naast hardstyle is er ook house en Nederlandstalige muziek. Verschillende genres komen dus op die ene dag bij elkaar op één festival.

Rebirth Festival

>> Zie ook: IN BEELD: Rebirth Festival 2016 <<

De hosting in 2016 werd gedaan door Frequencerz, die vlak daarvoor hun album Medium Rare hadden uitgebracht. De hosting was een groot succes. Volgens Frequencerz zelfs één van de mooiste momenten uit hun carrière, vertelden ze in een interview met Our House. Rebirth Festival 2016 was voor het zesde jaar op rij uitverkocht.

Beeldverslag Rebirth Festival

Benieuwd naar de afgelopen editie? Bekijk dan ons beeldverslag of ga nog eens rustig zitten voor deze vette aftermovie.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

REBiRTH Festival ’22: de terugkeer van onze vrijheid

REBiRTH Festival keerde het weekend van 8 t/m 10 april, na twee geannuleerde edities, terug naar de Raamse Akkers...

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....