zaterdag, februari 24, 2024

RUIS Festival 2017 geannuleerd

-

Home » Genres » Techno » RUIS Festival 2017 geannuleerd

Een treurig bericht vanuit de organisatie van RUIS Festival. Vanwege een tegenvallende kaartverkoop heeft de organisatie besloten om het festival te annuleren.  

RUIS Festival zou tijdens het pinksterweekend op 2, 3 en 4 juni plaatsvinden op Greenport te Venlo. Op vijf stages zouden meer dan 30 dj’s en acts staan. Techno, house, hip hop, eclectic en disco stonden geprogrammeerd voor deze editie. Daarnaast hadden bezoekers de mogelijkheid om op een camping te overnachten.

Nanet Hazenbosch, lid van de organisatie van RUIS, licht toe: “De organisatie van RUIS drijft voornamelijk op extreem bevlogen vrijwilligers die zich de afgelopen tijd enorm hebben ingezet. We moesten concluderen dat het niet meer verantwoord was om verder te gaan. De risico’s zijn te groot. Het is een moeilijk en pijnlijk besluit dat we hebben moeten nemen. Iedereen heeft er met man en macht aan getrokken, maar we hebben het tij niet kunnen keren.”

Ruis Clubavond

Ondanks het verdriet, heeft de organisatie een Ruis Clubavond georganiseerd. “De tickets zijn met name gekocht door de Vrienden van RUIS. Die groep heeft ons vanaf het begin gesteund en we willen met hun toch nog een goed feest neerzetten”, zegt Nanet Hazenbosch.

Onder anderen festival-headliners Marcel Fengler (DE), Mark Broom (UK), Sandrien, JP Enfant en The Flexican zullen hier optreden. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets voor RUIS Festival, krijgen met deze tickets toegang tot de clubavond in Poppodium Grenswerk.


De Ruis Clubavond vindt plaats op zaterdag 3 juni in Poppodium Grenswerk te Venlo. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben...