zondag, februari 28, 2021
Home Music House IN BEELD: Extrema Outdoor Belgium 2017

IN BEELD: Extrema Outdoor Belgium 2017

-

Het was eventjes wachten op de beelden, maar amai… Het was voor alle betrokkenen ook wel even bijkomen van zo’n heftig weekend. Extrema Outdoor Belgium 2017 mag de boeken in als de beste editie so far. Nog meer area’s, nog meer talenten en headliners, nog meer bezoekers. Maar ook: nog meer sfeer en genot. Een reisje terug naar de (uitverkochte) 7e XOBE via een selectie foto’s van de hand van Extrema-fotograaf Leyla Hesna.

 

- Advertisement -

Extrema Outdoor Belgium

Vrijdagmiddag en -avond ging het al compleet los, uiteraard ook op de volledig bezette camping naast recreatieplas Kelchterhoef. En zo zette het bal zich plezant voort. Via twee rijkgevulde festivaldagen tot aan maandagochtend vroeg, bij een van de afters van de Vlaamse clubs (o.a. Labyrinth) die nog een toetje boden.

 

Sven Väth, een van de grote trekkers op Extrema Outdoor Belgium 2017. Op de 7e editie stond naast een prachtig pak van klinkende headliners ook een groot aantal groeibriljanten te schijnen op de podia.


Volg TIOH op Facebook:


De heren van Tale Of Us, nog meer kanonnen. Zo waren ook Joris Voorn, Ben Klock, Marcel Dettman, Hot Since 82, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Moodymann, Nic Fanciulli en Technasia en vele anderen van het partijtje.

Stephan Bodzin

En dan nog de bonusfoto van deze In Beeld, gemaakt door Vlad Solokov. ‘Als er muziek kwam uit een foto dan zou dit een super vette track zijn’, postte Extrema Outdoor Belgium-chef Ugur Akkus bij deze foto van zijn persoonlijke held Stephan Bodzin. ‘Wat een shot!’. En daar heeft hij gans gelijk in…

>> Zie ook – Interview Ugur Akkus: ‘Ik leef voor deze wereld’ <<


Meer foto’s Extrema Outdoor Belgium

Check de Facebookpagina van Extrema Outdoor Belgium voor meer foto’s van de 7e editie.

This Is Our House was het hele weekend aanwezig om te filmen achter de schermen van het festival. Houd onze socials in de gaten voor de mini-documentaire!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Daft Punk volgens de man die ze als eerste buiten Frankrijk boekte: ‘Waanzinnig goed’

Na 28 jaar stopt Daft Punk ermee, maakte het duo maandag bekend. De Vlaamse techno-pionier Peter Decuypere was medio...

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....