maandag, december 4, 2023

IN BEELD: Deadmau5 en kornuiten slopen WE ARE ELECTRIC

-

Home » Genres » House » IN BEELD: Deadmau5 en kornuiten slopen WE ARE ELECTRIC

De Canadees Deadmau5 was afgelopen zaterdag dé hoofdlijner op de jongste indoor-editie van WE ARE ELECTRIC. Uiteraard zat dat hoofd in het Klokgebouw in Eindhoven weer verstopt in zijn welbekende muizenpak. We spoelen nog even visueel terug naar een hooggespannen event, waar nog veel meer internationale kanonnen op het podium klommen. De foto’s zijn van WAE-huisfotograaf Tom Doms

 

WE ARE ELECTRIC telde zaterdag 4 stages met elk een eigen geluid. De productie van de zaal en podia was weer van hoge kwaliteit en onderscheidend.

Zo was er het Berlijnse collectief HYTE, dat zijn artiesten (o.a. Chris Liebing, Titia, Marcel Dettmann) in een grote, ‘kooi’ van dunne lichtbundels liet optreden. Een kleine, subtiele ingreep maar met een groot gebaar (foto’s onder, met Robert Hood).

Deadmau5

Veel bezoekers waren toch vooral benieuwd naar de set van Deadmau5 (foto’s onder). De alleskunner, die met zijn iconische muizenmasker een gevarieerde houseset met een groot geluid liet horen.

Noisia (foto onder) was op het laatste moment met een dj-set nog toegevoegd aan de line-up. De Groningers lieten zien dat ze niet voor niets een begrip zijn in de internationale drum-‘n-bass-scene.

Daarnaast was er nog een hosting van het populaire Eindhovense NOX, dat een van de drie Klokgebouwzalen ombouwde tot een bass-tempel. Er waren optredens van Feint, Funtcase, Nymfo, Madster b2b Fluoresce en Mr. Mt.


Meer WE ARE ELECTRIC

Meer foto’s van zaterdag vind je via de Facebookpagina van WE ARE ELECTRIC. De voorverkoop voor WAE Weekender 2019 start donderdag 15 november.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 brengt een afgeladen 013 in volledige extase met zijn exclusieve Cube V3 Tour

Op maandag 13 juni stond de EDM-reus Deadmau5 op de mainstage van Poppodium 013. Publiek van jong en oud...

Bass music tips voor mei 2022: de beste highlights van deze maand

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...