maandag, december 4, 2023

TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

-

Home » Music » TIOH’s Electronic Music Challenge: Beluister de playlist!

This Is Our House bestond op 1 juli 2020 exact 5 jaar! In de aanloop naar onze verjaardag hebben onze Huisgenoten, lezers en volgers afgeteld met een 15-daagse Electronic Music Challenge op Instagram en Facebook. Dat leverde zo veel leuke input op, dat we er als traktatie een playlist van hebben gemaakt!

Tijdens de #tiohchallenge draaide het om het delen van je favoriete (elektronische) muziek. Elke dag op de kalender van de challenge werd beschreven wat voor track die dag gepost moest worden.

De uitdaging varieerde van het delen van een track die je aan de zomer deed denken, tot aan het posten van je guilty pleasures.

tioh 15 day electronic music challenge

Beluister de #tiohchallenge playlist

Tientallen liefhebbers deden mee aan de challenge, diversen van hen dagelijks. Het resultaat: een toffe verjaardagsmix van verschillende elektronische muziekstijlen:


Mocht je het aftellen gemist hebben maar toch zin hebben in een challenge, gebruik dan de template en tag TIOH op Facebook en Instagram. Vergeet niet de #tiohchallenge. Beluister ondertussen de playlist.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

This Is Our House heeft nieuwe website: TIOH.nl

De oplettende lezers onder jullie hebben het vast al gezien: This Is Our House is verhuisd! Vanaf heden zijn...

TIOH viert 5e verjaardag met Club Quiz en special guest Dimitri

Op 1 juli bestaat dit platform exact 5 jaar. Rare tijden voor een feestje, maar wij van This Is...