zondag, juni 20, 2021
HomeGenresHouseTHIS IS OUR HOUSE ON AIR #5: Sam van Nieuwamerongen (Gin Fizz)

THIS IS OUR HOUSE ON AIR #5: Sam van Nieuwamerongen (Gin Fizz)

-

Op vrijdagavond 7 februari werd de 5e editie van onze radioshow This Is Our House On Air uitgezonden op Omroep Tilburg. Te gast in de studio was dit keer Sam van Nieuwamerongen van bar/club Gin Fizz. Hieronder kun je de volledige uitzending terugluisteren.

 

- Advertisement -

TIOH-Huisbaas Mark van Bergen ging uitgebreid in gesprek met de chef van Gin Fizz. Onder andere over zijn muzikale roots (spoiler: hardstyle!) en zijn ondernemende horeca-inborst.

Ook blikt Sam van Nieuwamerongen terug op de eerste 5 jaar van de kleinste club van het land. En vooruit op wat er de komende maanden allemaal gaat gebeuren.

Uiteraard allemaal aan de hand van elektronische muziek, door de gast zelf geselecteerd en voorzien van commentaar.

TIOH on Air Sam Gin Fizz

Spring Special met Sandeep in Smederij

In februari is er nog een reguliere uitzending van This Is Our House On Air. Dan is Marit Smeitink van Club Smederij te gast.

Dat is ook de plek waar op 27 maart weer een live editie van onze radioshow plaatsvindt. Tijdens onze Spring Special draaien de dj’s Sandeep en Petterson. Check hier het Facebook-event.

 


This Is Our House On Air

Luister hier de eerdere afleveringen terug van onze radioshow. Met onder meer Raynor de Groot (Tunnelvisions) en Bas Veekens (013).

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...