maandag, november 29, 2021
spot_img
HomeMusicTHIS IS OUR HOUSE ON AIR #6: Thomas van Dijck (Club Smederij)

THIS IS OUR HOUSE ON AIR #6: Thomas van Dijck (Club Smederij)

-

Op vrijdagavond 28 februari werd de 6e editie van onze radioshow This Is Our House On Air uitgezonden op Omroep Tilburg. Te gast in de studio was dit keer Thomas van Dijck van Club Smederij. Hieronder kun je de volledige uitzending terugluisteren.

 

TIOH-Huisbaas Mark van Bergen ging uitgebreid in gesprek met de productiemedewerker van Club Smederij. Onder andere over zijn muzikale roots (trance), zijn huidige smaak (underground house, techno en electro) en zijn werk.

- Advertisement -

Ook blikt Thomas terug op de eerste 5 jaar van Club Smederij, dat in 2019 gevierd werd. En hij kijkt vooruit naar wat er de komende maanden allemaal gaat gebeuren in de club in de Tilburgse Spoorzone.

TIOH On Air 6

Spring Special met Sandeep in Smederij

Uiteraard allemaal aan de hand van veel elektronische muziek, door Thomas geselecteerd en voorzien van commentaar. Er komen tracks voorbij van onder meer Harrison BDP, Terr en CYRK.

Club Smederij is ook de plek waar op 27 maart weer een live editie van onze radioshow plaatsvindt. Tijdens de Spring Special  draaien de dj’s Sandeep en Petterson. Check hier het Facebook-event.

 


This Is Our House On Air

Luister hier de eerdere afleveringen terug van onze radioshow. Met onder meer Raynor de Groot (Tunnelvisions), Sam van Nieuwamerongen (Gin Fizz) en Bas Veekens (013).

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...