dinsdag, februari 27, 2024

Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

-

Home » Nieuws » Feest van 30 uur in nieuwe Eindhovense club HAVEN

De nieuwe Eindhovense club HAVEN heeft niets met rustig vaarwater. In het paasweekend pakt het groots uit, met een zelden vertoonde marathonsessie. Op Goede Vrijdag 15 april start, verdeeld over 3 dagen en 2 zalen, een feest van maar liefst 30 uur lang. Een breed scale van Eindhovense collectieven verzorgt het programma.

‘HAVEN 30 Hour Edition’ wordt een unicum binnen het Eindhovense nachtleven. Oudere partygangers kunnen zich misschien nog hun zere benen uit de jaren ‘90 herinneren, toen de Effenaar naam maakte met een 24 uurs Dansmarathon. HAVEN gaat daar komende Pasen overheen.

Het event in de nieuwe club aan de Smalle Haven start vrijdagavond 15 april om 22:00 uur. De rave gaat daarna de hele zaterdag door en eindigt eerste paasdag, 17 april, om 4:00 uur ‘s nachts. 

Line-up

In deze eerste editie van wat een terugkerend event moet worden, vaart HAVEN langs de rijke kusten van de Eindhovense underground. Meer dan 10 collectieven uit het lokale nachtleven verzorgen het muzikale programma. Van De MISSIE tot DayDayGay en Deep Under en van House the Vibe tot Mozem. Aan boord: ruim 25 dj’s.

De line-up van HAVEN 30 Hour Edition gaat de komende weken naar buiten. De kaartverkoop start dinsdag 8 februari om 12:00 uur. Tickets voor het complete feest kosten 25 euro in de voorverkoop.

Club HAVEN

HAVEN is het nieuwe uitgaansconcept van Dynamo. De club heeft er een vaste plek, met een eigen ingang aan de zijkant van het pand, een specifieke programmering en een eigen uitstraling. De start zou in januari zijn, maar werd gedwarsboomd door de corona-beperkingen. De eerste evenementen komen er nu aan, met onder meer op 12 februari het BASS PROTEST (onderdeel van De Nacht Staat Op) en op 25 februari RIOT Unmuted. 

De muzikale programmering van HAVEN is divers en focust op relatief onbekende stijlen, die elders in de stad en regio nog niet of nauwelijks vertegenwoordigd zijn. Ieder weekend moet in de club iets nieuws te ontdekken zijn; van dub tot techno, van psy trance tot dubstep en van hardcore tot deep house. De Kelderzaal van Dynamo vormt daarbij het kloppend hart. 

Diverse collectieven zullen HAVEN-avonden voor hun rekening nemen. Te denken valt aan BPM, Keldernacht, RIOT en Dubhoven. Daarnaast zet de club de deur nadrukkelijk open voor opkomende organisatoren met verrijkende ideeën voor het Eindhovense nachtleven. 


HAVEN 30 Hour Edition

Vrijdag 15 april 22:00 uur tot 17 april 04:00 uur in HAVEN, Smalle Haven, Eindhoven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...