vrijdag, december 8, 2023

Dit is de volledige line-up van Electronic Family 2017

-

Home » 3-D Fest » Dit is de volledige line-up van Electronic Family 2017

De line-up van Electronic Family is compleet. Organisator ALDA EVENTS heeft op dinsdag de laatste namen aangekondigd.

Ruim 60 artiesten uit de trance-scene maken dit jaar hun debuut op de Autrotron. Duo Aly & Fila hebben de eer om de zaterdag af te sluiten. De closing-act voor zondag is Gaia. Dit is een unieke samenwerking tussen Armin van Buuren en Benno de Goeij.

Het leidend trance-festival vindt dit jaar voor het eerst plaats op de Autotron in Rosmalen. Voorheen was het Amsterdamse Bos het decor. Daarnaast breidt het festival zich uit naar een meerdaagse evenement. Met deze verandering wil organisator ALDA Events de band tussen de liefhebbers van het genre, ook wel Trance Family genoemd, versterken.

>> Zie ook: Leidend trancefestival Electronic Family naar Brabant <<

Stages

Dit jaar bestaat het festival uit drie outdoorstages, één indoorstage, een VIP-village en een lounge-area bij het strand. Er zijn ook exclusieve pre- en afterparties plaats. Bezoekers kunnen onder meer verblijven in comfortabele bungalows en boomhutten. Die bevinden zich zich direct naast het festivalterrein.

Hostings

Ook zijn er verschillende hostings aanwezig op het festival, waaronder Who’s afraid of 138 op zondag. Who’s afraid of 138 is een slogan en motto van de trance community, ingewijd door dj/producer Armin van Buuren. Na een stage op A State of Trance Festival, maken ze dit jaar hun debuut op Electronic Family.

Op zaterdag is trancelegende Johan Gielen aanwezig met een eigen ‘Trance Classics’ stage. Daarnaast keert één van de grotere labels binnen de trance – Grotesque – terug naar het festival met een eigen hosting.

Electronic Family


Tickets Electronic Family

Electronic Family vindt plaats op 5 & 6 augustus op de Autotron in Rosmalen. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in maart: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....