donderdag, maart 4, 2021
Home Music House Extrema houdt indoor festival in Antwerpen: Extrema Noir

Extrema houdt indoor festival in Antwerpen: Extrema Noir

-

Extrema slaat haar vleugels uit in België. Na 5 afleveringen van festival XO Belgium houdt de Eindhovense evenement-organisator op dinsdag 10 november de eerste aflevering van Extrema Noir.
Extrema Noir

Het indoor festival vindt plaats in Waagnatie in Antwerpen. Daags erna is een nationale feestdag in België: Wapenstilstandsdag, ter herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

Net als op XO richt de programmering van Extrema Noir zich op ‘de volgende generatie van topproducers en -artiesten uit de underground elektronische muziek-scene’. De line-up wordt op 26 augustus bekendgemaakt.

Festival met clubgevoel

- Advertisement -

Het nieuwe festival telt 2 zalen met een gelimiteerd aantal bezoekers. Het wordt een indoor evenement waar het clubgevoel behouden wordt, aldus Extrema.

“De laatste outdoor editie van eind mei was zo een groot succes, dat we geen jaar meer willen wachten op een nieuw evenement,” aldus Ugur Akkus van Extrema België.

Creatieve productie met kwaliteitsmuziek

Het gaat bij Extrema Noir volgens hem niet om spectaculaire shows en grote headliners, maar juist om een spannende, intieme clubsetting met een zeer creatieve productie, een fantastisch geluidssyteem en de ‘next generation’-artiesten. “All about quality music!”

1000 Early bird-tickets à 20 euro zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 augustus.

>> Zie ook: Extrema Outdoor (20): vernieuwing nog steeds drijfveer  

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Lucky few warmen op voor eerste keer dansen sinds een jaar: Ook TIOH is bij Back To Live in Ziggo!

Allemaal hebben we steeds meer zin om weer ongegeneerd los te gaan op een feest of festival. Voor sommige...

DGTL 2021 kondigt volledige line-up aan: o.a. Camelphat, Love Minus Zero en Villalobos naar NDSM in september

In 2021 keert DGTL terug in Amsterdam. Deze editie van het evenement vindt plaats op 11 en 12 september...