dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeNieuwsExtrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

-

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir, op zaterdag 1 januari 2022 in Hasselt. Voor menig house- en technoliefhebber zal Noir een mooi evenement zijn om het jaar met een vliegende start te beginnen.

Extrema België pakt flink door in het jubileumjaar. Noir wordt een ‘XXL indoor rave’ in de Trixxo Arena. Het evenement start op nieuwjaarsdag om 20:00 uur en gaat door tot 6:00 uur op 2 januari. De organisatie maakte op 21 oktober het programma bekend van Extrema’s grootste indoor festival tot nu toe.

Extrema Noir I

En groot is ook de line-up, die verdeeld zal worden over twee zalen. Naast genoemde headliners komen ook internationaal bekende acts als Pan-Pot, Dax J b2b Kobosil, Kollektiv Turmstrasse (live), Stephan Bodzin (live), Patrice Bäumel, Nico Morano, Joyhauser en Innellea optreden. Ook komt nog een ‘very special guest’ die later wordt aangekondigd. Genoeg om naar uit te kijken dus!

> Zie ook – Extrema Noir: op een spectaculaire manier 2022 beginnen


Extrema Noir

- Advertisement -

Zaterdag 1 januari 2022 in de Trixxo Arena te Hasselt. De officiële ticketverkoop start op dinsdag 26 oktober om 19:00 uur. Zie de website of de eventpage voor meer info.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep house en minimal. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy en warm genoeg zijn. Hij is altijd op zoek naar nieuwe tracks om zijn afspeellijsten aan te vullen.

Gerelateerd

Dance-museum Our House is een kippenvel-kwekende speeltuin rond elektronische muziek-cultuur

Met Our House heeft Nederland een uniek dance-museum van internationale allure gekregen. Mark van Bergen en Erwin Herkelman togen...

Trance in december: De tips van Erwin Herkelman

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....