woensdag, februari 28, 2024

Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

-

Home » Nieuws » Extrema Noir: indrukwekkende line-up voor nieuwjaarsevent

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up van Extrema Noir, op zaterdag 1 januari 2022 in Hasselt. Voor menig house- en technoliefhebber zal Noir een mooi evenement zijn om het jaar met een vliegende start te beginnen.

Extrema België pakt flink door in het jubileumjaar. Noir wordt een ‘XXL indoor rave’ in de Trixxo Arena. Het evenement start op nieuwjaarsdag om 20:00 uur en gaat door tot 6:00 uur op 2 januari. De organisatie maakte op 21 oktober het programma bekend van Extrema’s grootste indoor festival tot nu toe.

Extrema Noir I

En groot is ook de line-up, die verdeeld zal worden over twee zalen. Naast genoemde headliners komen ook internationaal bekende acts als Pan-Pot, Dax J b2b Kobosil, Kollektiv Turmstrasse (live), Stephan Bodzin (live), Patrice Bäumel, Nico Morano, Joyhauser en Innellea optreden. Ook komt nog een ‘very special guest’ die later wordt aangekondigd. Genoeg om naar uit te kijken dus!

> Zie ook – Extrema Noir: op een spectaculaire manier 2022 beginnen


Extrema Noir

Zaterdag 1 januari 2022 in de Trixxo Arena te Hasselt. De officiële ticketverkoop start op dinsdag 26 oktober om 19:00 uur. Zie de website of de eventpage voor meer info.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte dos Santos Estrafalhote
Duarte is student journalistiek met een grote voorliefde voor deep tech. Voor de Brabander met Portugese roots kunnen de housebeats niet groovy genoeg zijn. Ook pakt hij hier en daar graag een dampende rave mee. Duarte is van alle markten thuis!

Gerelateerd

21×2021: het jaar van Bas Baetsen

2021: Het jaar van de (te) korte Summer of Love, Unmute Us-demonstraties, vaccinaties en QR-codes. Opnieuw had COVID-19 de...

House en techno in november: de maandtips van Casper Gout

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Casper...