maandag, maart 1, 2021
Home Nieuws Liveblog ADE

Liveblog ADE

-

This Is Our House deed rechtstreeks verslag van Amsterdam Dance Event 2020, via een liveblog. Zo kon je ten alle tijden up to date blijven over de tofste content van de vijfentwintigste editie van het grootste dancefestival van de wereld. Dit jaar was ADE vanwege de coronamaatregelen volledig digitaal, maar dat betekende niet dat er geen toffe panels en optredens te zien waren. Beleef het dag voor dag terug via ons rijkgevulde liveblog!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Bass music in maart: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

EDM & future house in maart: De tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....