vrijdag, april 23, 2021
HomeNieuwsLuister dit paasweekend naar de House Top 1000

Luister dit paasweekend naar de House Top 1000

-

Dit paasweekend kan je luisteren naar de House Top 1000, verzorgt door Deep Radio en Wild FM. De nummer een hoor je vlak voor 21.00 op 5 april. Tot die tijd komt er nog enorm veel muziek voorbij.

De lijst was in 1996 te horen op het lokale radiostation NRG, waarbij er nog gebruikt werd gemaakt van vinyl. Daarna was de lijst van 2010 tot 2017 te horen bij Fresh FM, tot in 2018 de lijst werd ondergebracht bij 247Ultra. Nu is de lijst te horen op Deep Radio en het regionale radiostation Wild FM.

Ondertussen zijn er al enorm veel goede platen voorbij gekomen in de House Top 100, met voor mij persoonlijke favorieten ‘White Noise’ van Disclosure en ‘Grey’ van Kolsch. Echter zijn er bij een lijst als deze natuurlijk ook klassiers te horen van bijvoorbeeld Underworld en Frankie Knuckles. Alle tot nu toe gedraaide platen kan je hier terugvinden.

- Advertisement -

De live uitzending van de House Top 1000 pak je in bovenstaande YouTube-video mee. Ook kan je de uitzending luisteren via Wild FM. Hoe? Dat kan je hier vinden.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Stef Appelhof
Manusje-van-alles als het gaat om marketing, webdesign, events en muziek. Als DJ te vinden in Café Bolle en Café Sgt. Peppers, maar ook bij de door hem mede opgerichte concepten Stemrecht en Thuis Stappen. Daarnaast als productieassistent actief geweest bij ADE. Ook de website waar je nu naar kijkt is door Stef gemaakt, net zoals zijn nieuwe website stream.training.

Gerelateerd

Nieuwe hardcore releases: De top 3 van Joes Maas – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Luister terug: Dutch Dance Talks – Hardcore Special met Da Mouth Of Madness en Rob Gee

De 8e aflevering van Dutch Dance Talks had een speciale invulling. Op donderdag 15 april konden de luisteraars, hosts...