zondag, oktober 1, 2023

Line-up WE ARE ELECTRIC Weekender compleet

-

Home » Xaverius Funk » Line-up WE ARE ELECTRIC Weekender compleet

Na twee succesvolle edities, keert WE ARE ELECTRIC dit jaar opnieuw terug op het E3-Strand in Eersel. Maandag is de line-up compleet gemaakt met de laatste namen.

O.a. Goose, Lady Bee, Pluk van de Partyflat, Sebastian Bronk en Wantigga zijn de laatste toevoegingen. In totaal worden er meer dan 100 nationale en internationale optredens verwacht op de diverse podia van het festival. Rødhåd, Pendulum en Rudimental zijn de headliners.

Pendulum // We Are Electric // Bart Heemskerk

In juni (16, 17, 18) gaat het weer drie dagen los in Eersel. De programmering is wederom veelzijdig en internationaal. Met stijlen als drum ‘n’ bass, electro, trap, house en techno is de keuze reuze.

Samenwerkingen

Naast alle acts wordt er dit jaar opnieuw samengewerkt met verschillende partners. Zo zijn Electric Deluxe, Future House Music, Blackout en publieksfavoriet Losjes van de partij.

Het Eindhovens collectief RGB Disco is voor het eerst aanwezig. Met een eigen silent disco, bestaande uit drie kanalen (rood, geel, blauw) weten zij het feest op de camping tot in de late uurtjes door te zetten.

De afgelopen outdooredities trok het festival naast tienduizenden bezoekers ook internationale acts uit diverse muzikale hoeken. Zo wisten The Prodigy, Die Antwoord, Paul Kalkbrenner, Fatboy Slim, Netsky, Boys Noize, De Jeugd van Tegenwoordig en Hudson Mohawke de weg naar Brabant te vinden.

WE ARE ELECTRIC

Tickets WE ARE ELECTRIC

Tickets zijn vanaf zaterdag 18 februari 10.00 uur te koop. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Bass Music In Juni: De Tips Van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...

20×20 Throwbacks: Flôr Brohm van Roxxi; Creative event design en production

Een mooi rond getal was het zeker, verder was 2020 vooral een jaar om snel te vergeten. Maar dat...