maandag, december 4, 2023

Dancefeesten voor Serious Request in Tilburg en Heerlen

-

Home » Genres » House » Dancefeesten voor Serious Request in Tilburg en Heerlen

Het jaarlijkse Serious Request strijkt dit jaar neer op het Pancratiusplein in Heerlen. Van 18 tot en met 24 december zal de actie weer haar uiterste best doen om geld in te zamelen voor jongeren in oorlogsgebieden met als motto ‘Keep Them Going’. Voor veel feestorganisatoren ook reden genoeg om er een goed feest aan te koppelen. 

We Are Loud in Studio Tilburg

Het Tilburgse duo We Are Loud houdt op 22 december een benefietavond voor Serious Request in de Studio in Tilburg. Ze hebben Mightyfools, Apster en Holl & Rush uitgenodigd en vullen de hele avond belangeloos. Kaartjes kosten tien euro per stuk aan de deur en gaan rechtstreeks naar Serious Request.

1920x1080

De avond wordt gehouden in de Studio op de Korte Heuvel in Tilburg en heeft een capaciteit voor 500 man. 3Fm heeft al toegezegd om een item te komen maken tijdens het feest. Naast het duo zelf zal ook Sonny Wilson optreden, de stem achter de wereld hit ‘Booyah!’ die We Are Loud maakte met Showtek. Hij zal MC’en, evenals Mitch Crown die met Hardwell hit ‘Call Me A Spaceman’ maakte. Het Hilversumse Mightyfools is ook van de partij; dat duo scoorde de afgelopen jaren meerdere hits en ging op wereldtournee.

Ook het up-and-coming, Rotterdamse duo Holl & Rush is van de partij. Met hun bigroom-house kunnen ze rekenen op support van Fedde Le Grand, Nicky Romero en vele anderen. Studio-resident Flamboyant komt ook draaien en last but not least is DJ Apster; een graag geziene gast in Studio Tilburg die door de jaren heen een naam heeft opgebouwd als top-dj én met producties op grote labels als Spinnin’ en Afrojack’s Wall Recordings.

Serious-D&B

‘Serious D&B’: Impulse x Amplified x Compass in de Nieuwe Nor Heerlen

Op de dag dat 3FM haar DJ’s een week lang opsluit in hartje Heerlen gaan hemelsbreed 150 meter verderop in de Nieuwe Nor de deuren open voor een nacht lang feest op de dikste drum & bass en dubstep door de grootste talenten uit Nederland. Onder de hoede van Impulse, Amplified & Compass Agency is er van 22:00 tot 06:00 uur ‘Serious D&B’. Onder andere NCT, T and Sugah, Sektor & Subsequent, Karimooo, Robokop, Chrisis, Low5, Zazu, MVE & MC Loudly zijn van de partij om tot in de vroege uren de bassen te laten knallen.

Serious-Techno

‘Serious Techno’: Bunkerclub x Second Wave x Gloam

Een dag later op zaterdag 19 december slaan Bunkerclub, Second Wave en boekingskantoorGloam de handen ineen voor ‘Serious Techno‘. Dat wordt een lange dampende nacht voor het goede doel. Van 22:00 tot 07:00 uur staat er niks anders dan techno op het menu met niemand minder dan Mirella Kroes, Stefan Vincent, JP Enfant, Sinfol, Octual, Doka, Dreyaz & Mercal. Kaartjes voor beide feesten in de Nieuwe Nor kosten tien euro en alle opbrengsten gaan naar Serious Request.

Skyline Sessions by Lucas & Steve

Zondag 20 december hebben Lucas en Steve een speciale editie Skyline Sessions in de Nieuwe Nor. Op het affiche staan: Gregor Salto, Joe Stone, Pep & Rash, Sam Feldt Mr.Belt & Wezol, 2Dirty, en  Nothing but Funk. Dit alles wordt gehost door MC Haits. Kaarten kosten 8 euro.

Novacane

Novacane XL ft. Feestdjruud

Na de drie uitverkochte edities achter elkaar in Poppodium Nieuwe NOR gaat Novacane weer geschiedenis schrijven in Heerlen. Tijdens Serious Request gaan ze het grootste indoor (eclectic-)feest geven dat de stad Heerlen ooit heeft gezien. Niet in de vertrouwde NIEUWE NOR, maar in de Limburgzaal Heerlen van Parkstad Limburg TheatersFeestdjruud, Puinhoop KollektivDavid GhettoBoscha NovaGuado zijn al bevestigd en er komen snel meer nieuwe namen. Kaarten kosten 15 euro.

Van alle bovengenoemde feesten gaat de totale opbrengst naar Serious Request.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...