maandag, december 4, 2023

Een magisch debuut van WiSH Outdoor in Italië

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Een magisch debuut van WiSH Outdoor in Italië

Grazie Italia! Na 10 thuisedities in Beek en Donk en 2 edities in Mexico was het tijd voor een nieuw avontuur. WiSH Outdoor vond haar derde thuis in het prachtige Florence, waar 10 september het debuut plaats vond. We blikken even terug in beeld en woord, met organisatie en bezoekers.

 

Niels van Vijfeijken, mede-eigenaar van WiSH Events, kijkt terug naar een succesvolle eerste editie. “Het was echt fantastisch. De potentie is enorm. En met zo’n 9000 bezoekers voor de eerste editie mogen wij niet klagen.” Zijn favorieten van de dag? “Steve Aoki en Zedd, zij sprongen er toch wel echt bovenuit.”

Ziet Niels een verschil in de sfeer tussen Italië, de thuiseditie en de editie in Mexico? “Onze aftermovie-jongens vertelden ons dat de Italianen net als Mexicanen zijn, maar dan mooier.”

De poorten gingen open en iedereen rende meteen richting het podium

WiSH Outdoor Italy

Rond 8.00 uur ’s ochtends stond er al een rij voor de ingang, vertelt hij. “Als de poorten open gaan in Beek en Donk, gaan de mensen altijd eerste munten halen en een biertje drinken aan de bar. De Italianen zijn anders ingesteld. De poorten gingen open en iedereen rende vol enthousiasme richting het podium om meteen te dansen en los te gaan.”

>> Lees ook: WiSH bouwt richting debuut in Italië <<

WiSH Outdoor Italy

Of we ons al kunnen verheugen op een tweede Italiaanse editie? Niels: “Het is iedereen opgevallen dat wij hier iets serieus hebben neergezet waar veel potentie in zit. We hebben veel berichten ontvangen van nationale mediapartijen en sponsoren. En de reacties van bezoekers zijn extreem goed, dat zie je bijvoorbeeld terug op Facebook.”

“Wij hebben ons deze editie vooral gefocust op de showervaring, een mega dikke stage met een mooie line-up. Dat is goed uitgevallen. Ze zijn gewoon erg blij dat wij daar nu zijn. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten, maar het belangrijkste nu is om uit te gaan breiden en iets moois te gaan bouwen in Florence.”

WiSH Outdoor Italy

Winnaars aan het woord

Our House mocht ook iemand ‘afvaardigen’ naar Florence. Wies van der Mortel en haar vriend waren de gelukkigen die via onze win-actie live aanwezig waren bij het debuut van WiSH Outdoor in Italië. Uiteraard belden we ook even met Wies:

‘WiSH Italy was super vet! We hadden een Nederlandse vlag meegenomen ter promotie van ons eigen landje. Deze was erg geliefd bij de Italianen en is waarschijnlijk ook op veel foto’s terug te zien.”

De Italianen wisten niet wat hun overkwam bij Aoki

WiSH Outdoor Italy

Een mix van allerlei soorten muziek en een blije Zedd tussen de vele lampen en confetti zorgden ervoor dat dit het hoogtepunt werd van hun dag. “De taart gooiende Steve Aoki verdient absoluut de tweede plek. De Italianen wisten niet wat hun overkwam en dat maakte het zo mooi.”

Een groot verschil tussen WiSH Outdoor in Beek en Donk en Florence is volgens Wies dat de sfeer daar een stuk rustiger was, en de Italianen erg netjes. “Het terrein bleef daardoor schoon en onze schoenen ook, dit was in Beek en Donk helaas niet het geval.”

Wies raadt het WiSH-liefhebbers zeker aan om een reisje te boeken naar Florence volgend jaar. “Je krijgt er absoluut geen spijt van. De Italiaanse editie is er eentje die je echt een keer meegemaakt moet hebben.”

>> Zie ook: WiSH Outdoor wordt steeds meer een mini-vakantie <<

WiSH Italy

De volgende thuiseditie voor WiSH Outdoor staat ondertussen alweer op de planning. Op 30 juni, 1 en 2 juli tovert Beek en Donk weer om tot een waar paradijs voor de 11e editie.

Grazie mille Wish Outdoor Italy, ci vediamo il prossimo anno!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....