WiSH Outdoor gaat indoor bij Bavaria: Extra editie van festival in oktober

-

Home » Nieuws » WiSH Outdoor gaat indoor bij Bavaria: Extra editie van festival in oktober

Wish Outdoor gaat indoor. Op de dag dat het reguliere festival plaats zou vinden in Beek en Donk (vanwege corona uitgesteld naar 1 t/m 3 juli 2022) maakte de organisatie de komst van ‘The Start of a New Adventure’ bekend. Een extra, tweedaagse WiSH-editie op 23 en 24 oktober, op het Bavaria Festivalterrein in Lieshout.

‘WiSH Outdoor presents… The Start of a new Adventure’ wordt een speciale, eenmalige indoor-editie met maar liefst 4 area’s. Het Bavaria Festivalterrein in Lieshout vormt de locatie.

Zaterdag 23 oktober zal volledig in het teken staan van hardstyle. Op zondag 24 oktober komen liefhebbers van andere (dance-)stijlen aan hun trekken. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. De verkoop van extra voordelig geprijsde tickets is al gestart.

The Start of a New Adventure krijgt volgens de organisatie ‘de grootsheid zoals de bezoekers van WiSH gewend zijn, maar dan in een unieke intieme setting’.

>> Zie ook: WiSH Outdoor denkt groot maar blijft bakermat trouw

WiSH Outdoor naar 2022

Vanwege corona ging WiSH Outdoor net als in 2020 ook dit jaar niet door. In april hakte de organisatie de knoop door, ‘met pijn in het hart’.

“Hoewel de overheid een aantal stappen heeft gezet om het festivalseizoen weer te heropenen, is er nog teveel onduidelijkheid, staan er nog teveel seinen op rood en zijn de risico’s te groot om in het eerste weekend van juli 2021 zo’n grootschalig weekend evenement als WiSH Outdoor te organiseren.”

Het volgende hoofdstuk van het outdoor festival wordt dus in 2022 geschreven. “Volgend jaar nemen we je mee op een heel nieuw weekend-avontuur. Met een volledig nieuw ontworpen festivalterrein, nooit eerder vertoonde area’s, vier nieuwe werelden om te ontdekken, een compleet nieuwe en uitgebreide campsite en de grootste line-up uit de geschiedenis.”

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACE.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....