woensdag, december 6, 2023

Streep door wintersportfestival Holy Mountain van WiSH Outdoor

-

Home » Puinhoop Kollektiv » Streep door wintersportfestival Holy Mountain van WiSH Outdoor

De plannen waren zo mooi, maar wintersportfestival Holy Mountain van WiSH Outdoor gaat niet door. Het nieuwe evenement in het Oostenrijkse Tirol stond gepland van 30 maart tot en met 1 april. Op Facebook valt te lezen dat het dit jaar niet lukt om de gewenste kwaliteit te waarborgen. 

Holy Mountain

Er gaat dus een streep door 2017, maar het festival is niet definitief van de baan. In 2018 moet Holy Mountain alsnog worden georganiseerd.

Het festival zou worden gehouden in Kirchberg, in samenwerking met de lokale partners Eisbar (après-ski-bar) en beveiligingsbedrijf I-Security, vertelde Tim Klomp Bueters van WiSH Outdoor tegen het Eindhovens Dagblad.

De programmering, het concept, de creatie en de facilitaire randzaken waren in handen van WiSH Outdoor. De Eisbar had de lokale contacten en I-security is goed in de beveiliging van horeca in wintersportgebieden.

Line-up Holy Mountain

Voor het festival waren een flink aantal headliners geboekt. Zo stonden onder anderen Sander van Doorn, Sunnery James & Rian Marciano, Firebeatz, Jay Hardway, Coone, Lucas & Steve, Mental Theo en the Partysquad in de line-up.

Holy Mountain

Oostenrijk zou het 4e land worden waar WiSH Events neerstrijkt met een evenement. Na 10 thuisedities in Beek en Donk en 2 edities in Mexico vond WiSH eerder in 2016 haar derde thuis in Florence, waar 10 september het debuut plaatsvond van WiSH Outdoor Italy.

>> Zie ook: Een magisch debuut van WiSH Outdoor in Italië <<

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle tips in juli 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....